sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Muurahais ongelma

Siis nyt kyllä meni totaallisesti yli..
Joo mä tiedän, kun ulkona alkaa pikku hiljaa lämmetä, heräilee muurahaiset ja mönkivät hyvin usein sisätiloihin. Joo tervetuloa, yksi tai kaksi kappaletta.
Mutta siis se mitä sain kokea eilen ja tänään on jo aivan liikaa.

Eilen illalla aloin siivoilemaan keittiötä ja avasin meidän roskiskaapin (joka on kyllä päivän aikana avattu enemmän kuin kerran). Roskiskaapin lattia kuhisi muurahaisia, ja ei niitä ei ollut yksi tai kaksi vaan niitä oli ainakin 50. Tolulla huuhtelin koko kaapin. Puoliso vei vielä roskat roskiin ja tyhjät pullot autoon odottamaan josko ne olisi aiheuttanut muurahaishyökkäyksen, mutta mitä vielä....
Aamulla kun olen unisena keittänyt aamukahvit ja olen heittämässä suodatin pussia roskiin. Koko roskiskaapin ovi sisäpuolelta on TÄYNNÄ muurahaisia, ja nyt niitä ei ollut vain 50 vaan varmasti 100 ellei enemmänkin, siis niitä oli niin paljon että itku pääsi.
Tolua taas ja kaikki hysteerisesti pesuun (roskisastiat sun muut mitä kaapistä löytyi).
Puoli tuntia meni (kaappi oli typötyhjä) kunnes uskalsin avata oven uudestaan ja apua, siellähän niitä muurhaisia vilisi taas. Ja siinä vaiheessa meni hermo.
Joku ehkä nauraa, mutta mä raivosin täällä, kyllä, raivosin niille muurahaisille. Nyt sitten siellä on kanelia pitkin kaappia (joku viisas osasi kertoa GOOGLESSA että se hätyttää muurahaiset) noh, se kaneli on levännyt siellä kolmetuntia ja hyvin viihtyy myös muurhaiset meidän kaapissa...
SIIS APUA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti