lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nenä kiinni kirjassa.

Olen hurahtanut lukemiseen, ihan kirjaimellisesti.

Käsityöt ovat unohtuneet kokonaan laatikon pohjalle ja se kauan sitten ostamani niin ihana lanka (josta piti ehkä tulla huivi) ei näytäkään enää yhtään niin kiinnostavalta, koska haluan ennemmin pidellä käsissä kirjaa kuin minkään sortin puikkoja. 

On tämä ihmisen mieli hassua, miksi ei voi sopivasti olla sellainen olo että luenpas vähän ja sitten teen käsitöitä vähän, vaan hamstraan kirjoja kamalan kasan. 
Uppoudun niihin tällä hetkellä niin paljon että hyvä kun erota tätä tosi elämää kirjan tapahtumista. Sain luettua Anna-Leena Härkösen loppuun käsitelty-kirjan hujauksessa, tykkäsin siitä. Aihe vain oli aika rankka ja kirja sisälsi paljon toistoja.
Mutta kun huomasin että kirjaa on enää muutama sivu jäljellä, iski ahdistus, mitä minä luen sitten kun tämä on loppu? Onneksi Suomalaisessa kirjakaupassa oli pokkari tarjous ja näin mukaan tarttui kaksi pokkaria. 
Nyt olenkin jo tuota toista lukenut iloisesti yli puolen välin. 
Pokkarit jotka mukaani tarttuivat on Emma Donoghue-HUONE sekä Torey Hayden-Viattomat.

Noh ehkä se vain pitää olla itselleen armollinen, jos nyt on tällainen lukutoukka vaihe menossa niin antaa mennä, uskon että se käsityökärpänen hyökkää hetkenä minä hyvänsä.

2 kommenttia:

  1. Nauti nyt vaan lukemisesta kun se vielä nappaa :)

    Mulla tulee aina sellaisia kausia että joko luen tai neulon tai teen ristipistoja. Mutta kaikkia ei pysty tekemään samaan aikaan. Tiedä sitten mistä johtuu :D

    Mulla muuten odottaa tuo Huone-kirja hyllyssä. Ostin jo ikuisuus sitten, silloin kun se ilmestyi. Mutta enpä ole saanut luettua.

    Aurinkoista päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista Miia, suosittelen tarttumaan kirjaan, se vie mukanaan :)

      Poista