lauantai 9. maaliskuuta 2013

Muistikirja maaliskuu 9.

Ihana tehtävä, Lisää muistikirjaasi resepti jonka olet halunnut kokeilla.
Helppoa, minä olen nimittäin ihan muutamia kuukausia sitten vasta innostunut keittiössä häärimisestä. Yleensä ruokapuolen ja leipomisen hoitaa puolisoni joka on oikeastikkin ammatiltaan kokki, sille se on ollut luontevaa ja helppoa.
Mutta nykyään se olen minä joka tutkii uusia reseptejä ja kurkkii kinuskikissan leivonnaisia. Joten tämän päivän tehtävä oli oikein osuva, ja tältä näyttää sivu:On helppoa olla hyvä kokki- toimii rohkaisijana kokeilla uusia juttuja. 
Tein sivuun tuollaisen taskun johon voi kerätä reseptejä ja ottaa ne sieltä kätevästi tarpeen tullen.
Resepteiksi näin aluksi taskuun sujahti uunijäätelön ohje, jonka bongasin hetki sitten jostain lehdestä (olisiko ollut Pirkka). Uunijäätelön ohje on roikkunut jääkaapin ovessa ja usein olen suunnitellut sitä kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi.
Toinen resepti on niinkin tavallinen kuin unelmakääretorttu, tämän valitsin siksi koska minulla on kääretorttu-trauma, yläasteen kotitalous tunnilla piti leipoa kääretorttu, mun kääretortun pohjasta tuli kuin vanerilevy ja arvaat varmaan kuinka jopa opettajaakin nauratti kun yritin sitä sitten siinä kääriä :) Josko sitä näistä traumoista selviäisi ja uskaltaisi kokeilla tuota reseptiä :)

2 kommenttia:

  1. Hauska sattuma, tein tuossa viikolla unelmakääretorttua ja tänään tein muistikirjasivun juurikin tuosta samaisen uunijäätelöohjeen sivusta.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, oliko uunijäätelö tekemisen arvoista?

      Poista