keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Muistikirja maaliskuu 6.

Jos raha ja tila eivät olisi este....
 Minä hamsteroisin näit: 

-Olen aina himonnut pyyhkeitä, ihanan värikkäitä. Erityisesti käsipyyhkeitä.
-Kulhot ja Mukit on intohimo, varsinkin sellaiset persoonalliset mukit. Mukeihin liittyy oikeastaan yksi tarinakin. Silloin kun muutettiin puolisoni kanssa yhteen, hän kauhisteli astiakaappini sisältöä. Sieltä löytyi parittomia mukeja ja kulhoja kasapäin. *Puolisoni oli sitä mieltä että mukit pitää olla laadukkaita ja samaa sarjaa (näin meille muutti valkoinen teeman astiasto). Pikku hiljaa aloin luopumaan mukeistani (mukeista jolla kaikilla oli oma tarina, yksi oli 18vuotis lahja, yksi lapsuuden muki, sitten ne ikean ihanat vihreät mukit.. ) Noh pikku hiljaa innostuin keräilemään mukeja uudestaan, nyt vain niin että kuolaan Marimekon ja iittalan uutuuksia.
-Lankoja, oi, nekin on niin ihania. En edes tiedä mitä kaikkea teksisin niistä, mutta kaikkia värjeä pitää olla kaapit täynnä.
-Kirjoja, niihin olen hurahtanut pikku hiljaa, yleensä en edes lue lukemiani kirjoja uudestaan, joka puoltaisi sitä ajatusta ettei niitä kannattaisi ostaa omaksi, mutta kirjat ne on ihania. Onneksi kirjastot on keksitty.

... niin ja se mitä en listaan laittanut on tietenkin KOIRAT :) jos olisi tilaa (ja rahaa ja aikaa) niin mulla olisi ainakin 5koiraa tai vaikka enemmänkin..

*(niin ja mitä noihin mukien luopumiseen tulee, niin kyllä se yhteistuumin päätettiin. Puoliso ehkä vain vauhditti asiaa, ja hyvä niin. Muuten meillä varmaan olisi ihan kamalan paljon mukeja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti