perjantai 8. helmikuuta 2013

Ikä(kriisikö)

Herätyskello soittaa, tuttuun tapaan liian aikaisin, koska olen suunnitellut torkuttavani 10minuuttia.
Painan torkkua ja painan pääni takaisin tyynyyn ja samaan aikaan vieressäni tuhisee uninen ääni "Paljon onnea vaa..." ja siinä samassa (sen enempää ajattelematta) sanon ehkä hieman tiukasti "hiljaa, nukutaan vielä".
Tuo tuhiseva ääni hiljenee ja painautuu viereeni. Kymmenen minuutin päästä se tuhiseva ääni aloitti uudestaan. Kriisi ei kuitenkaan puske läpi iän takia, vaan ehkä eniten sen että vuodet vierii ihan hirveen äkkiä. Äsken sitä päästiin ripille ja nyt huh, siitä on jo kymmenen vuotta.
Nopealla lasku päällä juu olen siis juuri täyttänyt 26vuotta.
Ihanan aamulaulun jälkeen sain ihania lahjoja. Puoliso oli pistänyt toiveeni korvan taakse ja siinä ne kaikki oli lahjakassissa aamutuimaan.
-Succaplokin maatuska kaulakoru (josta mainitsin aikaisemmin blogissa)
- Suuri käsityölehden vuosikerta
-DJstyle kuulokkeet
-Suvi Teräsniskan uusin cd
Puoliso ilmeisesti innostui lahjomaan.
Tänä vuonna päätin etten sen suuremmin juhli synttäreitäni, mutta muutama ystävä on silti onnistunut ujuttamaan itsensä meille kahvittelemaan viikonloppuna, puoliso lupasi jopa leipoa kakun.
Lisäksi koin jotain aivan uskomattoman suloista. Puolisoni mummo oli lähettänyt minulle synttärilahjan,
iso paketti odotti postissa. Paketin koko ihmetytti, mutta sisältö yllätti sitäkin enemmän...
Jouluna kehuin mummon leipomia torttuja, hän oli tehnyt taikinankin itse. Ja kuinkas ollakaan paketissa odotti n30kpl tähtitorttuja, mummon omalla reseptillä tehtyjä. Mams. Lisäksi ihana huovutettu pöllö :) Ja eipäs se pöllö jäänytkään ainoaksi. Eilen puolisoni ystävä vieraili puolisonsa kanssa meillä, ja sieltäkin tupsahti paketti, paketti jossa oli todella todella ihana PÖLLÖ.
Kuvasta löytyy siis: Mummon lähettämä huopapöllö sekö pentikin kynttilät, isompi pöllö oli tuolta ystävä pariskunnalta sekä pienet teepurnukat. Taustalla kurkkii saamani onnittelu kortit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti