maanantai 7. tammikuuta 2013

Joskus voi olla vaikeaa

Lähdettiin käymään Itiksen kauppakeskuksessa lauantain puolison kanssa. Tarkoitus oli etsiä hänelle farkut ja mulle ulkoilukengät ja sukkia. Kierreltiin ja katseltiin. Puoliso löysi farkut ja minä sovittelin erilaisia vaelluskenkiä. Ajattelin kerrankin ostaa oikein kunnon ulkoilukengät, jotka pitää vettä ja ovat lämpimät tarvittaessa. Niin ja tietenkin hyvät jalassa. Noh ei löytynyt, tai löytyi, mutta ei mieleisiä. Tavallaan kaipaisin ihan perus siistejä sellaisia ulkoilukenkiä (tiedäthän?), mutta sitten taas haluaisin että niissä olisi jotain.. (Vähän väriä tai jotain). Tuollaiset hyvät ulkoilukengät kun on yleensä aika kalliit, niin haluaisin ostaa sellaiset mitkä
ovat oikeasti juuri sellaiset mitkä haluan..
(tässä vaiheessa puoliso sano että sitten saat etsiä kenkiä ihan rauhassa).


No niitä ei löytynyt sitten sillä kertaa. Etsinnät jatkuvat.
Mutta ette arvaakkaan miten vaikeaa voi olla sukkien osto.  Aivan, sukkien..  Vihaan yksivärisiä sukkia, en tykkää, ne ovat tylsiä. Ennen halusin aina sellaiset sukat jossa on joku kuva tuossa varpaiden päällä, sellaisia söpöjä. Mulla oli Barbababa sukkia ja vaikka mitä, mutta nykyään olen alkanut niitäkin vierastamaan. Haluaisin sukkia missä on raitoja ja palloja ja jos on ihan pakko ottaa yks värisiä sukkia niin mielellään jotain muuta kun valkoiset tai mustat.. No joo, eipä löytynyt.

Naurattaa, joo jo ihan itseänikin.

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut saman sukissa, mieleisiä ei vaan meinaa löytyä kun yksiväriset on tylsiä ja kuviollisia on vaikeampi löytää. Varsinkin niitä kivoja, just samoja mitä mainitsit, raitaa tai palloja yms. Tai sitten kuviolliset on lyhytvartisia kun etsii pitkävartisia ja toisinpäin.

    Tsemppiä kenkien metsästykseen!

    VastaaPoista
  2. Nyt äkkiä Kapphalliin tai Lindexille sieltä löytyy raita- ja pallosukkia :)

    VastaaPoista